Helgen

Hej! Denna helgen har jag varit med min pojkvän. Det var efterlängtat kan man lugnt säga. I fredags gjorde så var jag in på stan och köpte ett nytt nagellack. Det var ett rosa med lite blått skimer i det. En fin vår och sommar detalj.
 Min pojkvän och jag bakade bullar i lördags och idag var vi ute och gick en runda med hunden. Ikväll ska jag inte göra något specielt.

Kramar ♥

Sjuk?

Hej! Idag så åkte jag hem lite tidigare från skolan. Jag tror att jag håller på att bli sjuk. Jag känner mig hängig, fryser, ont i magen och min näsa rinner. Även veronika åkte hem tidigt för att hon inte mådde bra.
 Ikväll har jag pluggat lite och så har jag typ inte gjort något mer.

   Kramar ♥

Skolan och val till gymnasiet

Hej ! Idag har jag typ bara varit i skolan och så har jag pluggat. Det är nog bara de jag gjort idag.
 Jag äter pencilin och jag känner att den fungerar för idag har jag varit jättedålig i magen och jag typ haft ont i magen. De har typ kännts som mensvärk. Förövrigt har jag frysit hela dagen, håller på att bli förkyld och så har jag varit jättetrött.  Min ansökan har jag börjat att lägga till lite val med hjälp av våran syv för att jag inte fattade hur jag skulle göra. Jag har valt handel- och admenistrationsprogramet i både Oskarshamn och i Högsby, jag valde också samhällsprogramet inriktning ekonomi. Såklart hoppas jag på att komma in på HP i Oskarshamn.

Kramar ♥

Plugg ikväll

Hej! Ikväll har jag pluggat tyska och engelska i stort sätt hela kvällen och så har jag ju suttit framför datorn lite också.
Kanske lite tråkig kväll men ibland måste man ju plugga lite också.
 Provet som jag hade i matte idag gick inte så bra men heller inte dåligt. Jag får hoppas på det bästa.

Kramar ♥

Dagens outfit



Dagens outfit :
kofta från Zara
jeans från JC
t-shirt från JC
halsband från min älskling

Sorgen och lyckan....

Hej! Idag firar jag och min pojkvän 11 månader superkul tycker jag. Idag har jag varit i skolan och på måndagar så slutar jag ju lite tidigare så jag gick i skolan till klockan 13.35 =). Ikväll ska jag plugga och prata med min Rasmus.

Igår när jag pratade med honom så började han prata om andra tjejer igen. Asså jag vet inte om jag har någon sjukdom eller något för jag mår så himla dåligt när han pratar om andra tjejer och typ säger att dom är snälla och så. Igår var mitt självförtroende på topp men när han började prata om de där tjejerna så sjönk mitt självförtroende till noll igen och jag var jätteledsen. Jag vet inte om det är av ren svartsjuk de händer eller om det är något annat. Jag känner mig så himla äcklad av mig själv när det händer. Ibland tror jag att det kan vara pga att en kille som jag var tillsammans med dumpade mig för en annan tjej.Fast jag mådde inte så jättedåligt då men det var ju inte roligt som ni förstår. Va ska jag göra? Jag har sagt det till min pojkvän men ibland så pratar han om dom ändå. Som tex alla små hjärtan han har gjort framför deras namn på tex bilddagboken det skär lixom i mitt hjärta när jag ser sånt. Fast att jag igentligen tycker att det är helt okej att han har tjejkompisar men.....jag känner iaf att jag blir sämre när han pratar om dom.
Jag vet inte vad jag ska göra längre.

Kramar ♥

Shopping!

Hej! Shit vad jag är sugen på att shoppa vår och sommar kläder nu! Längtar tills man kan ha kläningar, kjolar, skjorts, linnen och bikini. Längtar tills man kan ligga på en sandstrand och sola och bada. Nu blir jag snart beppig för att det är så lååång tid kvar till sommaren. Så slutar jag ju 9:an också i sommar. Det ska bli sjukt skönt men väldigt sorgset att lämna min klass. Vi är en så sjukt bra klass. Alla är snälla eller iaf de flesta. Det finns några som ska flytta och de gör ju inte saken bättre. Jag kommer att gråta så sjukt mycke den dagen 9c ska splittras. Min klass kommer iaf alltid att finnas i mitt hjärta. 
 Jag hoppas att min blivande klass blir ungefär lika bra som 9c inte för att jag troe de men man får ju hoppas på att man får vänner i nya klassen iaf.
  Jag hoppas ju på att komma in på handelsprogramet som ni vet men jag vet inte vart någonstans jag vill plugga än......svårt val! Den 2 Februari måste vi ha bekräftat våran ansökan. Det är inte så lång tid kvar. Det kånns som att allt hänger på betygen nu och de känns jobbigt. Jag blir jätte stressad och då får jag svårt att konsentrera mig på de jag skulle gör. 
 

Ikväll ska jag börja med min ansökan.

Kramar ♥

Chill dag!

Hej idag har det inte hänt ett dugg. Jag har bara chillat hela dagen. Det blev att jag skulle plugga lite till matteprovet som är i morron men jag har inte hittat någon motivation till att göra de. Så nu är jag lite oroliga att provet kommer gå åt h-vete. Jag måste försöka plugga lite men jag har så svårt att koncentrera mig när jag ska plugga hemma.

Jag måste verkligen köpa en ny säng snart. Den är hur hård som helst. Det är som att sova på golvet. Nu förstår jag varför jag börjar få ont i ryggen. De värsta är att sängar är så dyra och jag är inte precis rik just nu.....tyvärr. Jag ska försöka fjeska lite för mamma och pappa så att dom betala en ny säng.



Kramar ♥

Fårgat håret idag.

Idag på morronen färgade jag mitt hår. det blev ganka bra. När jag hade i färgen så kliade det som sjutton när jag fick färgen på öronen, i pannan och i nacken. Sen när jag hade tvättat bort fägen och så såg mitt hår ut att ha blivit orangt och jag blev ganska irriterad. Men nu ser det ganska bra ut. De ser inte lika orangt ut längre.

Jag har även varit vid pappa sjö idag. Vi fiskade och åkte skridskor där. Jag e lite stolt över mig själv för att jag trillade inte och så fick jag den största gäddan =).
Mitt ny färgade hår.






Min gädda och jag =)


Ikväll blir det nog att bara ta det lugnt hela kvällen tror jag.Tv och energi dricka.

Kramar♥

Ingen bra dag !

Hej ! Jag är så ledsen.....jag får inte träffa min älskling i helgen. Jag hade längtat så mycke men nu går det inte att träffas. Allt är pga min j-vla svinkoppor. De borde utrotningshota svinkoppor. Älskling och jag har bråkat nästan hela veckan, måndag, tisdag och i onsdags. Allt går verkligen imot mig. Mina vänner bara höll på att säga hela tiden att : hahah du får inte träffa din pojkvän på 2 veckor. hahahah surt för dig. Jag ska träffa min pojkvän och vi ska pussas och jag ska sova på hans arm. Fattar dom inte att jag blir sårad av såna komentarer. Jag blir besviken på er!!!! Jag längtar tills jag börjar skolan nu och tills jag flyttar härifrån. Jag hatar så orter och att min baby är så långt ifrån mig och vi inte kan ses varje dag och hur länge vi vill.

Det enda jag har längtat till idag är att komma hem och äta lite god mat men blev det så, NEJ! Pappa hade gjort skinkpaj och jag hatar verkligen det ! Så inte ens det blev idag. Vilken usel dag och snatr börjar väl älsk och jag att bråka igen för nu är jag på piss humör. Arg, ledsen, besviken och helt tom inom mig. Är de normalt?

Nu finns det bara en sak jag längtar till ikväll. Jag ska tona mitt hår. Jag ska lägga in bilder senare ikväll om det blir bra.

Lycklig!


Kramar ♥

12 Januari

Hej. Idag har jag varit på dåligt humör hela dagen. Jag vet inte varför, de kanske pga mina p-piller. Jag har städat undan alla mina jul saker nu och har pluggat lite idag.Det här en bild från i somras när min familjs hund skadade knät. Det var jag som beddade ner henne på min systers födelsedagskalas.

Kramar ♥

11 Januari

Hej! sorry att jag inte lagt in nått på länge men jag har inte haft tid att lägga in något på länge. Nu ska jag försöka att blogga lite mer ordentligt.

Som ni vet har ju skolan börjat igen. Det är lite segt men man måste ju gå i skolan så de är ju bara att kämpa på. Vi ska börja söka gymnasium nu och jag ska söka handel- och admenistrationsprogramet.  Jag hoppas och tror att jag kommer in på det. Min vänner ska söka andra program så jag hoppas att jag får bra klass kompisar om jag kommer in på HP. Längtar redan efter att få reda på om jag kommer in eller inte.

I helgen har jag varit hos min pojkvän och vi har i stort sätt inte gjort mycket alls. Jag har spelat på hans brosas XBOX 360. Det as kul. Vill ha det men jag har ju inte råd tyvärr.

Ha det bra. Kramar ♥

RSS 2.0