Onsdag

Hej!  Är det då onsdag.....och jag vill ha helg nu.
Vår känslor har jag iaf fått idag. Solen lyser och det är lite varmare än vanligt.
Vi har äntligen  fått våra klasströjor och våra mjukisbyxor. Det är superkul! Jag hade dessutom tagit en storlek som passade bra.

Jag har varit ganska besviken på rasmus idag också. Vi bråkade igår och han blev jättesur pga något som inte ens var något att bråka över men han har dessutom bett om en tjejs msn som jag hatar och det vet han om. FY FAN va jag blev förbannad och är det fortfarande!

Kramar♥

Melodifestivalen

SHIT va de suger nu! Caroline af Uggla skulle ha vunnit hela alltihop. Hon var bäst eller iaf coolast av alla som va med. Fast Tingaling va fett bra =)
Ikväll har jag varit med min irriterande pojkvän och min knäppa familj. Vi har suttit i soffan ätit massa onyttigt och bara jäst över.
Idag har vi sattsat lite på vem som skulle vinna melodifestivalen. Mamma sattsade på  Marlena, jag på Caroline såklart, pappa på alcazar, alice på EMD och Rasmus på Måns.

Nu ska jag duscha och sen blir de att sova.
Kramar och godnatt ♥


8 Mars

Hej! Idag har jag varit hos älsk och senare på eftermiddagen kom mamma och hämtade mig. Ledsen blev jag som vanligt men ändå låttad över att komma hem igen. Just nu sitter jag och lyssnar på Petter, dricker cola och pratar med älsk. Jag har kommit på att jag verkligen ÄLSKAR coca cola.
 Snart ska jag gå och lägga mig för jag är så extremt trött.






   Kramar ♥

RSS 2.0